VEKE
Városi és El?városi Közlekedési Egyesület

Fórum a veke.hu-n

2004-10-09
By

Honlapunkon fórumrendszert indítottunk el, amelyet regisztráció után minden látogatónk használhat. Várjuk véleményüket, kérdéseiket az oldalon megjelenő cikkekkel, hírekkel, közleményekkel kapcsolatban, illetve minden más, közlekedéssel összefüggő kérdésben.
A veke.hu-n megjelenő összes hírhez és cikkhez önálló fórum tartozik, ahol mindenki elmondhatja véleményét és felteheti kérdéseit a leirtakkal kapcsolatban. Ezen felül természetesen lehetőség van a közlekedés témakörében új fórumok megnyitására is, a hozzászólási és témanyitási jog azonban regisztrációhoz kötött. A jövőben több hasznos funkcióval kívánjuk fejleszteni fórumainkat, addig is várjuk véleményüket, javaslataikat fórumrendszerünkkel kapcsolatban, e-mailben az Egyesület e-mail címére vagy a Fórumtechnika topikba.


A témalista a baloldali menüben a Fórum gombra kattintva érhető el, a cikkekhez, hírekhez tartozó topikokat azonban a szöveg törzsét követően elhelyezett Fórumunk a témáról hivatkozás segítségével is elérhetik.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fórumra beírt, nem oda illő hozzászólásokat, azok tartalma miatt, esetlegesen eltávolíthatjuk. A részletes moderálási alapelvek rövidesen megtalálhatóak lesznek honlapunkon.

Related Posts with Thumbnails

Hozzászólások



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *