VEKE
Városi és El?városi Közlekedési Egyesület

Menetrendváltozás a VEKE javaslatára

2005-04-13
By

2005. április 1-jén új menetrendet léptetett életbe a Volánbusz, melynek során a VEKE Érd-Diósd helyi tagszervezetének több javaslatát is figyelembe vették.

A Volánbusz Érd - Etele tér közt közlekedő csuklós autóbusza., Autóbusz-állomás, Érd (forrás: Friedl Ferenc)

A Volánbusz Érd – Etele tér közt közlekedő csuklós autóbusza., Autóbusz-állomás, Érd (forrás: Friedl Ferenc)


A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület Érd-Diósd helyi tagszervezete folyamatosan vizsgálja Érd közlekedésének problémáit. Ezek között 2005 elején vizsgálta a helyi közlekedés egyik kulcskérdését, az M7 autópályán át közlekedő helyközi, illetve a Lőcsei úton és az Ürmös utcán járó helyi autóbuszjáratok közötti, Bem téri átszállási lehetőségeket. Sok bosszúságot okozott ugyanis a helyi járatokat igénybe vevő utasoknak, hogy a Főváros felől érkező autóbuszok nem biztosítottak nekik megfelelő átszállási kapcsolatot. Ennek megkönnyítésére és a várakozási idők csökkentésére javaslatot dolgoztunk ki, melyet 2005. februárjában eljutattunk a Volánbusz Rt. részére.

2005. április 1-jén új menetrendet léptetett életbe a Volánbusz, mely érintett néhány helyközi és érdi helyi járatot is. Tagszervezetünk örömmel látja, hogy a közlekedési vállalat több javaslatunkat is figyelembe vette, vagy ahhoz nagyon hasonló változtatásokat eszközölt a Bem térről induló viszonylatok esetében.

Related Posts with Thumbnails

Hozzászólások



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *